fbpx Hyppää sisältöön

Tietoisku: Kolme käytännön keinoa lasten ja nuorten kulttuuristen oikeuksien edistämiseen

Keskiviikkona 14.9. klo 14.30-14.50, Helsingin Kuntatalolla.
Torstaina 15.9. klo 13.30-13.50, Teams-webinaari.

Tule kuulemaan 20 minuuttia kestävä tietoisku “Kulttuurikasvatussuunnitelmat, Taidetestaajat ja Harrastamisen Suomen malli – kolme käytännön keinoa lasten ja nuorten kulttuuristen oikeuksien edistämiseen”.

Osallistuminen taide- ja kulttuurielämään ei ole vain lasten oikeus (YK:n lastenoikeuksien 31. artikla), vaan sen avulla voidaan rakentaa aidosti parempaa tulevaisuutta. Taiteen äärellä lapset oppivat tärkeitä tulevaisuustaitoja, kuten luovuutta, empatiaa ja kriittistä ajattelua sekä saavat arvokkaita onnistumisen, ilon ja osallisuuden kokemuksia.

Tietoiskussa Taidetestaajat-kulttuurikasvatusohjelman päällikkö Joonas Keskinen kertoo siitä, miten kulttuurikasvatusohjelmat, Taidetestaajat sekä Harrastamisen Suomen malli edistävät lasten kulttuurisia oikeuksia käytännössä.

Voit osallistua tietoiskuun joko paikan päällä Kuntamarkkinoilla keskiviikkona 14.9. klo 14.30-14.50 kokoustilassa A3.3, tai voit osallistua tietoiskuun verkossa Teams-webinaarissa torstaina 15.9. klo 13.30-13.50. Kuntamarkkinoiden verkko-osallistuminen on avoin ja ilmainen kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Ilmoittautuneet saavat ohjeet tapahtumasovellukseen kirjautumiseen sähköpostiinsa ennen tapahtumaa. Katso ohjeet tapahtumasovellukseen ja verkko-osallistumiseen.

*Kuntamarkkinat on suurin vuosittainen kunta-alan ammattitapahtuma. Tervetulleita ovat kaikki julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä näyttelykumppaneiden edustajat. 

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.