fbpx Hyppää sisältöön

Lasten musiikkikampuspäivä – Safarilla soi!

Pitkäkatu 18-22, 40700 Jyväskylä

Suomalaisen musiikkikampuksen tilat täyttyvät perheille suunnatusta ohjelmasta lauantaina 27.4.2024 klo 10–14. Päivä on täynnä musiikillista iloa kaikenikäisille lapsille vauvasta koululaiseen. Tarjolla on Hannikaissalin ohjelman lisäksi muun muassa soitinkokeiluja, soitinaskartelua ja musiikkimaalausta. Tervetuloa viettämään päivä taiteen parissa ja tutustumaan Suomalaisen musiikkikampuksen tarjoamiin lasten harrastusvaihtoehtoihin!

Tapahtuma on maksuton.

Päivän aikataulu Hannikaissalissa:
klo 10.00–10.30 Lapsiryhmien esityksiä sävelsafarilla kera Musikatin ja Kurnauskiksen (osa 1)
klo 10.45–11.15 Lapsiryhmien esityksiä sävelsafarilla kera Musikatin ja Kurnauskiksen (osa 2)
klo 11.30–12.00 Kurnauskis-lastenmusiikkiorkesterin konsertti
klo 12.25–13.00 Musikatin & kamujen avoin muskari: Herra ja Rouva Korvamadon häät

Kampuksen ääni ry:n kahvio palvelee koko tapahtuman ajan klo 10–14.

Lasten musiikkikampuspäivän järjestävät yhteistyössä Suomalaisen musiikkikampuksen toimijat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Ammattiopisto Gradia. Suomalainen musiikkikampus on oppilaitosten yhteinen musiikin, tanssin ja soveltavan taiteen koulutusta, kehittämistä ja tutkimusta edistävä osaamiskeskittymä ja sen tapahtumatarjonta on laaja.

Tapahtumaan ja tunnelmaan voi valmistautua tutustumalla muskaritoimintaan täällä:
https://www.gradia.fi/muskari

Pysäköinti ja saapuminen Suomalaiselle musiikkikampukselle:

Suomalaisen musiikkikampuksen välittömässä läheisyydessä Nuuskakujalla on Park Servicen parkkipaikkoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä tapahtumapäivänä. Paikkoja on n. 20kpl. Lisäksi lähiympäristöstä Pitkäkadulta ja Oikokadulta löytyy kadunvarsipaikkoja. Pysäköintitilaa on myös Hippoksen pysäköintialueella, joka on lyhyen kävelymatkan päässä kampukselta.

Musiikkikampuksen edustalla Voionmaankadun varressa on linja-autopysäkit ”Pitkäkatu 1” ja ”Pitkäkatu 2”.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.