fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurifoorumi 2024 ohjelmahaku on auki

Tule mukaan Lastenkulttuurifoorumiin puheenvuorolla, esittelypisteellä tai työpajalla

Haemme Suomen lastenkulttuurikeskuksen liiton jäseniltä valtakunnalliseen Lastenkulttuurifoorumiin puheenvuoroja, esittelypisteitä sekä työpajoja. Liitteenä alta löydät ohjelmahaun saatteen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi (pdf).

Ilmoita foorumiin tarjoamasi ohjelma mukaan 31.5.2024 mennessä. Tiedotamme mukaan
valituille 14.6.2024 mennessä.

Lastenkulttuurifoorumi 2024: Kuka on kotona kulttuurissa?

Lastenkulttuurifoorumi 2024 järjestetään Vantaalla 31.10–1.11. Teemana on Kuka on kotona kulttuurissa?

Lastenkulttuurifoorumissa kysymme, kuka on kotona kulttuurissa. Mikä rooli kulttuurilla on kotoutumisessa ja miten kulttuuri yhdistää meitä? Kuinka lapset kasvavat yhdenvertaisesti kulttuuriin ja millaiseen kulttuuriin? Kuinka lapset huomioidaan kulttuuripalveluissa? Kuinka lapset ja nuoret itse luovat uutta kulttuuria?  

Vastauksia näihin kysymyksiin kuullaan lastenkulttuurifoorumissa kahden päivän ajan luennoilla, työpajoissa, esityksissä, puheenvuoroissa, vierailuilla, keskusteluissa ja kahvitauoilla. Foorumin ohjelmiston teemoja ovat:

💛 monimuotoisuus ja osallisuus

💛 koti ja kotoutuminen

💛 kaupunki ja identiteetti 

Lastenkulttuurifoorumin 2024 järjestää Vantaan lasten ja nuorten kulttuuripalvelut yhteistyössä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton kanssa.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.