fbpx Hyppää sisältöön

Vantaa: Lastenkulttuurikeskus Pyykkituvan avajaisjuhla

Kartanontie 1, 01200 Vantaa Vantaa

(In English below)

Lastenkulttuurikeskus Pyykkituvan avajaisjuhlat

MISSÄ: Kartanontie 1, 01200 Vantaa
MILLOIN: su 15.5.2022, klo 10–14

Ohjelmassa mm. Rokkasoppa bändin esiintyminen, ohjattu pakopeli Håkansbölen kartanonpuistossa, Art Print taidepaja ja Pyykkituvan Chiro -lepakkomaskotti ensiesiintyminen

Tapahtuma on maksuton ja tila esteetön. Koko perheelle!

—–

Children’s Cultural Centre Pyykkitupa Grand Opening

WHERE: Kartanontie 1, 01200 Vantaa
WHEN: Sunday 15.5.2022, 10AM–2PM

Program includes Rokkasoppa band performance, outdoor escape room that takes place in Håkansböle Manor park, Art Print workshops and Chiro the bat mascot of Pyykkitupa introduces itself.

Event is free of charge and suitable for the whole family!


Vantaalla Lastenkulttuurin juhlaviikko huipentuu Lastenkulttuurikeskus Pyykkituvan avajaisiin. Tila aukeaa kulttuurihistoriallisesti komealle paikalle Håkansbölen kartanon peruskorjattuun pyykkitupaan. Hakunilan alueella ei Pyykkituvan lisäksi olekaan ollut aiemmin tilaa, jossa olisi vastaavanlainen, esteetön mahdollisuus osallistavan lastenkulttuuritoiminnan ja taidekasvatuksen järjestämiseen. Avajaisjuhlia vietetään Håkansbölen kartanonpuistossa sunnuntaina 15.5. klo 10-14. Tilaisuuden avaa apulaiskaupunginjohtaja Riikka Åstrand. Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen tulee paikalle tuomaan terveiset klo 14.

Ohjelmaa on niin lapsille kuin aikuisillekin kuten kartanoalueen historiaan sukeltava ulkoilmapakopeli, luontoaiheisen penaalin tai kukkaron painaminen ja Pyykkituvan ystävällisen Chiro-lepakkomaskotin ensiesiintyminen. Lisäksi Rokkasoppa yhtye esittää juhlayleisölle upouuden Chirosta kertovan kappaleensa. Chiro esiintyy tapahtumassa tasatunnein, poseeraa kuvissa ja jakaa lapsille lepakkoaiheisia yllätyksiä.

Kuva: lepakkomaskotti ©Rebekka Barongo, taustakuvistus Sanna Henriksson


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.