fbpx Hyppää sisältöön

Tampere: Liekki hallussa – näyttely paloturvallisuudesta

Keskustori 4, 33100 Tampere

MILLOIN: 10.-14.5.
Avoinna ke 12-18, to-pe 9-14 ja la-su 10-16. Vapaa pääsy!

MISSÄ: Lastenkulttuurikeskus Rulla, Keskustori 4, Tampere
Lastenkulttuurikeskus Rulla on lasten oma taidepaikka Tampereen ydinkeskustassa.

Opi turvallisuudesta, ota liekki haltuun!

Liekki hallussa -näyttelyssä lapsen kanssa voi tutustua turvallisesti pelastautumisen maailmaan, miettiä miten ihmeessä toimii palovaroitin tai mitä kannattaa tehdä hätätilanteessa. Näyttelyssä pikkuvierailijat pääsevät poseeraamaan palomiehenä, etsimään reitin ulos poistumislabyrintissä, tai istahtaa paloauton kyytiin.

Näyttelyn tavoitteena on tutustua paloturvallisuuteen ja oppia havaitsemaan ympärillä olevia vaaran paikkoja. Turvallisuuskasvatuksessa ennaltaehkäisy ja suunnittelu on tärkeää. Lapsen kanssa voikin keskustella ja leikin avulla harjoitella erilaisia turvallisuuteen liittyviä tilanteita. Näin lapsi saa keinoja huomioida oma ja toisten turvallisuus ja myös taitoja toimia erilaisissa tilanteissa.

Näyttely on suunnattu 4-10 vuotiaille lapsille. Näyttely sopii myös erityisryhmille.

Tuotanto Lastenkulttuurikeskus Rulla ja Pirkanmaan pelastuslaitos

Tervetuloa!


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.