fbpx Hyppää sisältöön

Oulu: Lumotut sanat -sanataidefestivaali: FANTASIAMETSÄ

MISSÄ: Hallituskatu 7, 90100 Oulu
MILLOIN: Esitykset: su 15.05.2022 12:00 ja klo 14.30

Fantasiametsä on Vaara-kollektiivin sammaleen pehmeä vauva- ja taaperoteatteriesitys. Perheen pienimmille suunnattu taidetuokio kutsuu sukeltamaan metsän siimekseen. Fantasiametsässä tutut luonnon elementit yhdistyvät taianomaisiin hetkiin ja pieniin ihmeisiin. Esiintyjien liike ja sanojen rytmi, lempeä äänimaailma ja sopivan jännittävät yllätykset johdattelevat vauvan ja aikuisen läpi ihmeellisen metsän ja lopulta yhteiselle eväsretkelle. Fantasiametsä kommunikoi vauvan ehdoilla, aisteja ja uteliaisuutta herätellen. Tervetuloa ihmettelemään!

Lavalla: Karoliina Kuvaja ja Anna Riski Ohjaus: Heidi Syrjäkari Musiikki: Juho Hannikainen Visuaalinen suunnittelu: Karoliina Kuvaja ja Anna Riski Tuotanto: Vaara-kollektiivi Kuvat: Minna Hyvönen

Ikäsuositus: 2–36 kk Kieli: Esitys ei perustu kieleen Mukaan mahtuu 10 vauvaa tai taaperoa vanhempineen. Esityksissä käy Kaikukortti. Paikkoja rajoitetusti. Liput: 7 € Valveen lippumyymälä ja Ticketmaster.fi


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.