fbpx Hyppää sisältöön

Oulu: Lumotut sanat -sanataidefestivaali: SUOMEN SUPERNAISIA

Hallituskatu 7, 90100 Oulu, Oulu

MISSÄ: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, 90100 Oulu
MILLOIN: 9.-15.5.2022

Sanna Pelliccionin kuvitusnäyttely Suomen supernaisia kohdistaa valokeilan mahtaviin suomalaisiin uranuurtajanaisiin kirjailija Minna Canthista runonlaulaja Larin Paraskeen. Näyttely perustuu Leena Virtasen ja Sanna Pelliccionin viisiosaiseen kirjasarjaan, ja siellä voi törmätä Minnan ja Parasken lisäksi runoilija Eeva Kilpeen, taiteilija Ellen Thesleffiin ja kirjailija Fredrika Runebergiin.

Tervetuloa kahville ja juttelemaan, kutsuvat Suomen supernaiset! Näyttelyssä voit jättää myös oman ehdotuksesi suomalaisestasupernaisesta. Onko se mummosi, opettajasi tai ystäväsi, vai kuka?

https://www.kulttuurivalve.fi

https://www.lumotutsanat.fi


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.