fbpx Hyppää sisältöön

Luova luokka -seminaari

Oulu

Luova luokka -seminaari


To 18.11.2021, Oulu

klo 9 – 12, aamupäivän puheenvuorot, Oulun kaupunginkirjaston Pakkalan sali
klo 13 alkaen työpajat Oulun kaupunginkirjasto ja Kulttuuritalo Valve
Aamupäivän puheenvuorot striimataan livenä.

Luova luokka -seminaarin ajankohtaisia aiheita tänä vuonna ovat STEAM-opetus, uudet lukutaidot, tunteet ja media, tunnetaidot sekä positiivinen pedagogiikka. Seminaariohjelma koostuu aamupäivän neljästä mielenkiintoisesta puheenvuorosta. Seminaarin teemoja on mahdollista syventää iltapäivän käytännönläheisissä työpajoissa.

Seminaari tarjoaa virikkeitä ja sisältöjä varhaiskasvatuksen, koulujen, nuorisotyön sekä kirjastoalan media- ja taidekasvatukseen. Seminaari järjestetään Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin yhteydessä.

Luova luokka -seminaarin järjestämisessä ovat mukana Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, Oulun kaupunginkirjasto, Valveen elokuvakoulu, Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali ja Pohjois-Suomen aluehallintovirasto.

Ohjelma ja ilmoittautuminen:
www.kulttuurivalve.fi/luovaluokka

Lisätiedot:
Tommi Nevala, vastaava tuottaja, Valveen elokuvakoulu
0447037547, tommi.nevala@ouka.fi

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.