fbpx Hyppää sisältöön

LystiKylä-festivaali Jyväskylässä 7.-9.6.

Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä

LystiKylä-festivaali on Jyväskylän keskustan alueella 7.-9.6.2024 järjestettävä lapsille ja perheille suunnattu monipuolinen tapahtumakokonaisuus, joka toivottaa kesän tervetulleeksi runsaalla ja rytmikkäällä ohjelmalla.

Upeita konsertteja, monipuolisia työpajoja biisinteosta karkkitehtuuriin, teatteria, tanssia, leffoja sekä paljon muuta lystiä tekemistä ja kokemista. Lavalle nousevat myös lapset ja nuoret! Ohjelmassa mukana mm. Päistikka-duo, Nukketeatteri Sampo, Keskellä-kollektiivi, Avain hukassa -musiikkisirkus, TaidePiiLO, Kolmekuutoset-lapsikuoro, Kielinuppu, Soili Perkiö ja Piia Säpyskä, Onni on olla -näyttely ja Loiskis & Arja Koriseva ja Aki Hietala.

Festariohjelma levittäytyy Jyväskylän keskustan alueelle ja tapahtumapaikkoina ovat mm. Suomalainen musiikkikampus, Mäki-Matin perhepuisto, Lounaispuisto, Kulttuuritalo Villa Rana, Veturitallit, Jyväskylän kaupunginkirjasto ja Aalto2-museokeskus. LystiKylän tapahtumissa on sekä vapaapääsyisiä että pääsymaksullisia tilaisuuksia.

Jyväskylälle vuodeksi 2024 myönnetyn Lasten musiikkipääkaupunki -tunnuksen kunniaksi musiikkiteema näkyy ja kuuluu vahvasti tämän vuoden ohjelmassa. Festivaali järjestetään toista kertaa.

Lähde mukaan Lystiin menoon koko perheen kanssa!

LystiKylän tuottaa Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.