fbpx Hyppää sisältöön

LystiKylä-festivaali Jyväskylässä

Jyväskylä

LystiKylä on lasten oma kesäfestari, joka kutsuu perheitä 9.–11.6. tutustumaan Kulttuurikaupunki Jyväskylään. Viikonlopun kestävässä tapahtumassa voi fiilistellä konserteissa, nauttia teatteri- ja tanssiesityksistä, osallistua mielikuvitusta kutkutteleviin työpajoihin ja iloita kesästä riemukkaissa festivaalikulkueissa. Mukana menossa ovat mm. Maltti ja Valtti, Viiru ja Pesonen, Herra Hakkarainen, Teatteri Hevosenkenkä, Pikku Papun Orkesteri, Susanna Haavisto, Loiskis-orkesteri, Teatteri Eurooppa Neljä, TaidePiiLO ja Jyväskylän Tanssiopiston nuoret tanssijat.

Festariohjelma levittäytyy Jyväskylän keskustan alueella kävelykadulle, viihtyisiin puistoihin ja kaupungin upeisiin museoihin ja tapahtumapaikkoina ovat mm. Kulttuuritalo Villa Rana, Jyväskylän kaupunginteatteri, Jyväskylän kaupunginkirjasto ja uusi Aalto2-museokeskus. LystiKylän tapahtumissa on sekä vapaapääsyisiä että pääsymaksullisia tilaisuuksia.

LystiKylän tuottaa Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä kaupungin kulttuuriyksiköiden ja laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.