fbpx Hyppää sisältöön

Vantaa: Minä tykkään nyt – Näyttely ilosta, surusta ja muista tunteista

Vernissakatu 4, 01300 Vantaa

MILLOIN: ke–pe 11.-13.5. klo 10–16 ja la 14.5. klo 10–13
Galleria Pessi on avoinna ja maksuton kaikille kävijöille (ei ryhmille)
MISSÄ: Lastenkulttuurikeskus Pessi, Vernissakatu 4, 01300 Vantaa

Opastukset päivähoito- ja kouluryhmille: ma 9.5. ja ti 10.5. (varattu täyteen, tiedustelut pessi@vantaa.fi).

Minä tykkään nyt on elämyksellinen näyttely, jossa tutkitaan tunteita turvallisesti ja mielikuvituksen avulla. Tämä moniaistinen taideseikkailu perustuu Eppu Nuotion ja Liisa Kallion samannimiseen kirjaan (WSOY 2019).

Näyttelyssä voi lukea kirjoja, tehdä runoja, tutkia teoksia, vierailla pussauskopissa ja kulkea pelkotunnelin läpi. Näyttely toivottaa sinut tervetulleeksi tunteiden tutkimusretkelle! Minä tykkään nyt -kirjan tunteista viisi – ilo, suru, viha, pelko ja tykkääminen – ovat saaneet oman kohtauksensa näyttelyssä. Kokonaisuutta on ollut rakentamassa yli 20 taiteilijaa ja tekijää.

Kenelle: Näyttely sopii eri ikäisille lapsille ja nuorille (0–18-vuotiaat) sekä perheille.

Tuottaja: Näyttelyn on tuottanut Oulun lastenkulttuurikeskus/ Lumotut sanat.


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.