fbpx Hyppää sisältöön

Mistä resurssit kulttuurikasvatussuunnitelmiin?

Keskiviikkona 8.12. klo 14.15-15.30

Webinaarin teemana on kulttuurikasvatussuunnitelmien resursointi. Mitä tapahtuu, kun kunnan kulttuurikasvatussuunnitelman budjetti on lähellä 15 000 euroa? Tai vastaavasti alle 1 000 euroa? Webinaarissa käydään läpi esimerkkejä erilaisista kulttuurikasvatussuunnitelmien budjeteista ja miten ne ovat rahoitettu.

Esimerkkejä kuullaan Liikkuvan lastenkulttuurikeskus Uulun kulttuurikasvatussuunnitelmien hankkeesta sekä Oulun kulttuuriopetussuunnitelmasta, joka on yksi Suomen vanhimmista kulttuurikasvatussuunnitelmista.

Ohjelma

Uulun KOPS-hankkeen esimerkkejä budjetoinnista

Henna Leisiö, Koulutuspalveluiden johtaja
Kulttuuriosuuskunta Uulu
“Erilaisten budjettipalaverien satoa: kokemuksia jo pidetyistä sekä kohta aloittavista KOPS-kuntien budjettikokouksista

Oppilaan kulttuuripolku Oulussa – miten se on resurssoitu?

Katri Tenetz, lastenkulttuuripäällikkö
Oulun lastenkulttuurikeskus
”Pitääkö opetuspuolen olla aina pääsylipun ostajana kultttuuriopetukseen liittyville tuotannoille ja pedagogisille materiaaleille? Millä eri konsteilla kulttuuriopetuksen kustannuksia voidaan kattaa? Oulussa on pitkään korostettu koko kaupungin yhteisen tahtotilan määrittelemistä, saavutettavuutta, tasa-arvoa ja yhteiskehittämisen merkitystä kulttuuriopetuksen suunnittelussa. Puheenvuoron aikana kuullaan muutamia hyviä esimerkkejä tästä.”

Tapahtuma on suunnattu kaikille kulttuurikasvatussuunnitelmista kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Teamssissa ja julkaistaan parin päivän sisällä tapahtumasta. Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu alla olevan linkin kautta, ja kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 7.12. klo 14.00. Tallenna päivämäärä kalenteriisi ja nähdään webinaarissa!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.