fbpx Hyppää sisältöön

Pori: Nuori kaupunkikehittäjä

Yrjönkatu 13, 28100 Pori

Miltä näyttää tulevaisuudessa minun kaupunkini? Porilaiset keskikaupungilla ja maaseutumaisessa lähiössä asuvat yläkouluikäiset nuoret ovat pohtineet, millaiselta heidän kaupunkinsa näyttää tulevaisuudessa. Työpajojen tulokset ovat esillä Nuori kaupunkikehittäjä -ikkunanäyttelyssä Porin kävelykadulla. Nuorten ajatuksia kartoitettiin osana kansainvälistä URBACT iPlace-hanketta. Hankkeen aikana syvennetään ymmärrystä kunkin yhteistyökaupungin olemassa olevista voimavaroista ja historiasta, tarkastellaan nykytilanteen ja tulevaisuuden haasteita sekä luodaan suuntaviivoja tulevaisuuden kestävän kasvun ja vetovoiman tueksi.

Nuorten kanssa työskentelivät kuvataiteilijat Julia Kovác-Haavisto, Petri Haavisto ja projektipäälikkö Harri Sippola. Näyttelyn tuottaa lastenkulttuurikeskus Kruunupää.


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.