fbpx Hyppää sisältöön

Pori: Nuori kaupunkikehittäjä

Yrjönkatu 13, 28100 Pori

MILLOIN: 13.-23.5.2022
MISSÄ: Poris ja kaupunkitila, Yrjönkatu 13, Pori

Miltä näyttää tulevaisuudessa minun kaupunkini? Porin kävelykadun ympäristössä ja Poris-tilassa toteutettavassa työpajassa yläkouluikäiset nuoret pohtivat tulevaisuuden kaupunkikuvaa kuvataiteilija Petri Haaviston ja projektipäälikkö Harri Sippolan kanssa. Työpaja on osa kansainvälistä URBACT iPlace-hanketta. Hankkeen aikana syvennetään ymmärrystä kunkin yhteistyökaupungin olemassa olevista voimavaroista ja historiasta, tarkastellaan nykytilanteen ja tulevaisuuden haasteita sekä luodaan suuntaviivoja tulevaisuuden kestävän kasvun ja vetovoiman tueksi.

Nuorten suunnitelmat ja teokset ovat esillä Poris-tilassa työpajan jälkeen.

Lisätietoja kuvataiteilija Petri Haavisto, petri.haavisto@pori.fi, 044 701 2981.


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.