fbpx Hyppää sisältöön

Tampere: Nuorten tulkintoja yksin olemisen teemasta Galleria Vivissä

Pellavatehtaankatu 4, Tampere

MILLOIN: 3.-19.5.2022
MISSÄ: Galleria Vivi, Monitoimitalo 13, Pellavatehtaankatu 4, Tampere

Avajaiset
5.5.2022 klo 17-19

Tervetuloa!

Opastus
7.5.2022

Osana Nuori Kulttuuri On Air -tapahtumaa

Kuka olen, kun olen yksin -näyttely esittelee toukokuussa nuorten tulkintoja yksin olemisen teemasta Galleria Vivissä nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:sta Tampereella 👁👁

Näyttelyssä nähdään maalauksia, digitaalisia piirustuksia ja kollaaseja, joissa käsitellään yksin olemiseen liittyviä tunteita, kehonkieltä ja tiloja. Teoksia on esillä kuudelta 15–19-vuotiaalta taiteentekijältä Kittilästä, Pieksämäeltä, Tampereelta, Nousiaisista ja Imatralta.

Näyttelyn taiteentekijät

Jenny Idman
Elena Kallio
Eela Murtonen
Viivi Poikela
Stella Sirkkunen
Aino Tanskanen

Näyttelyn ovat kuratoineet nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Piritta Brusi ja Nuori Taiteen Anni Rupponen ja Eevi Siniketo.

Näyttely järjestetään osana Nuori Kulttuuri On Air -monitaidetapahtumaa 7.5.2022


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.