fbpx Hyppää sisältöön

Osallisuus kulttuurikasvatussuunnitelmissa – onko sitä?

Keskiviikkona 9.11. klo 14.15-15.30

Kulttuurikasvatussuunnitelmat ovat työkalu lasten ja nuorten kulttuurisen identiteetin sekä kulttuurisen osaamisen ja osallistumisen tukemiseen. Usein kuitenkin käy niin, että kulttuurikasvatussuunnitelman laatimisprosessissa juuri lapset ja nuoret jäävät kokonaan huomiotta. Mitä he toivoisivat suunnitelmalta? Miten heitä voisi osallistaa mukaan prosessiin?

Webinaarissa jatketaan Valtakunnallisessa Lastenkulttuurifoorumissa aloitettua keskustelua osallisuudesta lastenkulttuurissa. Onko sitä kulttuurikasvatussuunnitelmissa? Jos on, millaisia toteutustapoja sen edistämiseksi on? Webinaarissa kuullaan Kulttuurikeskus PiiPoon taidekasvattaja ja yhteisötaiteilija Katja Kähkösen kokemuksia osallisuuden edistämisestä sekä Karkkilan kunnan kulttuuri- ja opistosihteeri Mari Rautiaisen ajatuksia KULTTUURILOIKKA- ja KULTTUURIHYPPY-tapahtumien järjestämisestä ja kulttuurikasvatussuunnitelman laatimisesta osallisuuden näkökulmasta.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Tapahtuma on ilmainen ja suunnattu kaikille kulttuurikasvatussuunnitelmista kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Teamssissa, ja tallenne julkaistaan Lastenkulttuurin YouTube-sivulla parin päivän sisällä tapahtumasta. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta, ja kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin tapahtumaa edeltävänä päivänä. 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 8.11. klo 14.00. 

Ilmoittaudu mukaan, tallenna päivämäärä kalenteriisi ja nähdään webinaarissa!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.