fbpx Hyppää sisältöön

PIILEVÄT KAUPUNGIT – HIDDEN CITIES OULUSSA

Hallituskatu 7, 90100 Oulu

PIILEVÄT KAUPUNGIT – HIDDEN CITIES

Kaupungeissa on kaikille tuttuja maamerkkejä: monumentaalisia rakennuksia, puistoja, veistoksia, metsiä, toreja, kioskeja, tuttuja kadunkulmia. Mutta millaista olisi lähteä kierrokselle piilevään kaupunkiin? Millaista olisi kuulla paikoista, jotka usein jäävät huomaamatta? Paikoista, joita ei ehkä vielä ole olemassakaan? Entä jos paikka olisikin keho, tai entä jos tulevaisuuden monumenteista puhuttaisiinkin jo tänään? Entä jos äänessä olisivatkin ne, jotka eivät yleensä tule kuulluiksi?

Tervetuloa tutustumaan Piileviin kaupunkeihin yhdessä Poets of Today – Voices of Tomorrow -hankkeen runoilijoiden Harri Hertellin, Kati Hiltusen, Natalia Karjalaisen, Eltti Kinnusen, Emma Lepon ja Riikka Simpuran kanssa. Kaupunkikävelyllä kuullaan juuri tähän produktioon kirjoitettuja uusia runoja. Mukaan tarvitset ainoastaan sään mukaiset vaatteet sekä rohkeutta olla valmiina kohtaamaan kaupunki uudella tavalla!

Piileviin kaupunkeihin lähdetään Kulttuuritalo Valveen ala-aulasta klo 18. Supersurkean kelin sattuessa tapahtuma toteutetaan Valveen kahvila Paljetissa.

Lumotut sanat järjestää tapahtuman yhteistyössä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton kanssa.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.