fbpx Hyppää sisältöön

Piilossa -toiminnallinen tila

Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Piilossa oloa, leikkiä ja loruttelua perheiden pienimmille

19.2–22.3.2024

Piilossa – toiminnallinen tila on avoinna ma-to 12-19 ja pe 12-15

Kulttuuritalo Villa Artussa Hyvinkäällä on helmi-maaliskuussa (19.2.–22.3.2024 ) runsaasti Lasten ja nuorten taidekeskuksen järjestämää avointa toimintaa perheiden pienimmille. Vauvat, taaperot ja leikki-ikäiset voivat seikkailla ja leikkiä toiminnallisessa tilassa yhdessä oman aikuisen kanssa. 

Piilossa – toiminnallisessa tilassa voi kokea piilossa olemisen jännitystä sekä etsimisen ja löytämisen iloa. Piilopaikkoja voi etsiä kontaten, ryömien tai kävellen eläinten jälkiä seuraamalla. Aikuisen kanssa pääsee tutkimaan kurkistus- ja tunnustelulaatikoita sekä etsimään piilossa olevia tauluja. Taulut ovat lasten tekemiä ja ne on valittu Lasten ja nuorten taidekeskuksen Kansainvälisestä lasten ja nuorten taiteen arkistosta. 

Suositut Tenavien taideaamut kutsuvat erityisesti kotihoidossa olevia lapsia vanhemman kanssa viettämään aikaa oman aikataulun mukaan maaliskuussa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Varhaiskasvatusryhmät voivat tulla omatoimisesti tutustumaan, leikkimään ja tutkimaan toiminnalliseen tilaan varaamalla ryhmälle ajan ennakkoon. Loruja ja leikkejä -toimintatuokioissa kuunnellaan satuja ja lorutellaan ohjatusti maaliskuussa kolmena tiistaina. Maaliskuussa Villa Artussa järjestetään myös Vauvojen värikylpy® -työpajoja. Tapahtumapäivä lauantaina 9.3. on Villa Artun ja Museokeskus Taikan yhteinen tapahtumapäivä lapsiperheille

Tarkemmat ohjelmatiedot: www.villaarttu.fi

Villa Arttu on kaikkien paikka! Tervetuloa tutustumaan toimintaan! 

Kulttuuritalo Villa Arttu, Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, Ovi B11, 05800 Hyvinkää

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.