fbpx Hyppää sisältöön

Pori: Pukuleikkejä-näyttely

Siltapuistokatu 14, 28130 Pori

MILLOIN: 9.-15.5.2022
MISSÄ: Puuvillan kirjasto, Siltapuistokatu 14, Pori

Lastenkulttuurikeskus kutsui vuonna 2005 valokuvataiteilija Aino Kanniston suunnittelemaan ja pitämään valokuvatyöpajan päiväkoti-ikäisille lapsille Kokemäen Ompelijan museokotiin. Pukuleikkejä-työpajassa Kannisto kuvasi lasten kanssa sarjan valokuvia lapsista eri rooliasuissa. Jokainen työpajan lapsista ohjasi valokuvan itsestään sellaisena kuin on itse halunnut tulla nähdyksi. Työpaja oli alun perin osa lastenkulttuurikeskuksen Satakunnan museoille tarjoamaa mahdollisuutta suunnata Valtakunnallisen museoviikon aikana toimintaa erityisesti lapsiasiakkaille.

Näyttelyn tuottaa lastenkulttuurikeskus Kruunupää.


Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.