fbpx Hyppää sisältöön

Koko Suomi: #roskataidehaaste

Ota haaste vastaan ja tule tekemään koko Suomen roskataidetta!

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu kutsuu kaikki lapset, nuoret ja aikuiset tekemään taidetta roskista. Roskataide-haasteessa taiteillaan hetken taidetta roskista ja samalla huolehditaan omasta arkiympäristöstä.

  1. Kerää löytämäsi roskat, muista laittaa roskankeruuhanskat käteen ja käytä tarvittaessa keruupihtejä (vaikkapa vanhoja grillipihtejä).
  2. Muotoile löytämistäsi roskista taideteos.
  3. Ota teoksesta valokuva muistoksi ja jaettavaksi.
  4. Julkaise teoksesi tunnisteella #roskataidehaaste, niin Lastu löytää syntyneet teokset ja nostaa niitä esiin. Kerää lopuksi roskat ja lajittele ne niille kuuluviin roskiksiin.

Lastenkulttuurin juhlaviikon aikana nostetaan lasten ja nuorten taidetta näkyväksi, juhlitaan lastenkulttuuria sekä tuodaan lastenkulttuurin toteuttajat esille. Juhlaviikon ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille, mutta tarjolla on myös webinaareja aikuisille.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.