fbpx Hyppää sisältöön

SANATAIDEWEBINAARI: hehkuvat sanat – lapsille ja nuorille mieleistä lukutaitotyötä / WEBBINARIUM: lysande ord – läsfrämjande arbete i samarbete med barn och unga

Hehkuvat sanat -sanataiteen valtakunnallinen lukutaitohanke on Suomen sanataideopetuksen seuran koordinoima hanke, joka näkyy ja kuuluu vuosina 2024-2025. Hankkeessa toteutetaan seitsemän erilaista lukutaitoprojektia, joissa lapsia ja nuoria innostetaan lukemaan sanataiteen menetelmiä käyttäen. Ideana on, että toiminta on osallistavaa ja yhteisöllistä, itse tekemistä. Projektien suunnittelussa ja toteutuksessa lapset ja nuoret ovat aktiivisesti mukana.

Tule kuulemaan 28.8. klo 9.00-12.00 kaikille kiinnostuneille avoimeen webinaariin, mitä hankkeessa on jo tähän mennessä tehty sekä opittu, ja mitä ajatuksia lapsilla ja nuorilla on herännyt lukutaitotyöhön liittyen. Webinaarissa omista toiminnoistaan kertovat Vantaan sanataidekoulu, Sydkusten Ordkonstskola, sanataideyhdistys Sanaratas sekä Kirjan talo – Bokens hus ry. Tilaisuus on kaksikielinen ja maksuton.

Föreningen för ordkonstundervisning i Finland arrangerar webbinariet ”Lysande ord – Läsfrämjande arbete i samarbete med barn och unga” 28.8. kl. 9.00-12.00. Under webbinariet presenteras vad som redan gjorts inom projektet Lysande ord samt vilka tankar barn och unga själva har om läsfrämjande arbete. Evenemanget är tvåspråkigt och gratis.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 21.8. / Anmäl dig till webbinariet senast 21.8.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.