fbpx Hyppää sisältöön

SuomiAreena

Pori

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, jonka tavoitteena on tuoda ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville.

Tapahtuman ohjelma rakentuu viikon aikana Porin keskustassa eri lavoilla käydyistä yhteiskunnallisista keskusteluista. Keskusteluihin nousevat erityisesti teot ja ratkaisut, jotka vaikuttavat meidän kaikkien arkeen ja vievät yhteiskuntaamme kohti parempaa.

Keskusteluissa on mukana mm. poliitikkoja, kansalaisvaikuttajia, yrittäjiä, taiteilijoita ja järjestöjä. Ohjelmaa voi seurata paikan päällä tai katsoa mtv-palvelusta. Kaikki sisällöt ovat kävijöille maksuttomia.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Taidetestaajat ovat mukana SuomiAreenan kansalaistorilla. Tervetuloa tutustumaan osastollemme ja ottamaan muistoksi itsestäsi taidepotretti! Teoksen saat heti mukaasi.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.