fbpx Hyppää sisältöön

TOSI-tapahtumaviikko

Tampere

TOSI-tapahtumaviikko kutsuu nuoret ja nuorten parissa toimivat ammattilaiset kokeilemaan, kohtaamaan ja keskustelemaan. Nuorten aikuisten taidelähtöinen TOSI-hanke huipentuu tapahtumaviikkoon Tampereella 3.–10.5.2023. Keräämme yhteen toimintaan osallistuneita nuoria, sosiaali-, terveys- ja työllisyyspalvelujen ammattilaisia, taide- ja kulttuurialan osaajia sekä muita nuorten kanssa työskenteleviä.

Taidetta, osallisuutta ja sosiaalisia innovaatioita -hankkeessa tuetaan alle 30-vuotiaiden nuorten osallisuutta ja hyvinvointia taidelähtöisellä toiminnalla, edistetään taiteilijoiden työllisyyttä sekä vahvistetaan Pirkanmaan maakunnallisia kulttuurihyvinvointipalveluja.

Yksittäisten päivien sisällöt ovat maksuttomia lukuun ottamatta TerveSos-tapahtumaa.

Koko viikon aikana voit lisäksi törmätä nuoriin ja taiteeseen kaupunkitilassa. Yllätyksiä tarjoavat TOSI-hankkeen toimintaan osallistuneet nuoret ja yhteisötaiteilijat sekä taidekollektiivi Hiekkalaatikko, joka vastaa tapahtumaviikon visuaalisesta ilmeestä.

9. – 10.5. TOSI -seminaari

PÄÄTÖSSEMINAARI NUORTEN PARISSA TOIMIVILLE AMMATTILAISILLE, ASIANTUNTIJOILLE, KULTTUURI- JA NUORISOALAN TOIMIJOILLE JA NUORILLE. Seminaarin ensimmäinen päivä toteutetaan iltapäivän luonto- ja taideretriittinä. Toisena päivänä summataan hankkeen tuloksia ja oivalluksia Tampereen keskustan G Livelabissa.

HUOM! Ilmoittautuminen 25.4. mennessä!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.