fbpx Hyppää sisältöön

Valmis kulttuurikasvatussuunnitelma – mitä sitten tapahtuu?

Valmis kulttuurikasvatussuunnitelma – mitä sitten tapahtuu?

Keskiviikkona 9.2. klo 14.15-15.30 

Kuntaanne on laadittu kulttuurikasvatussuunnitelma, hienoa! Kova työ on palkittu, ja kuntanne lapset ja nuoret pääsevät nauttimaan laadukkaasta ja tasa-arvoisesta kulttuurista. Sitten herää kysymys, mitä nyt tehdään? Webinaarisarjan helmikuun jaksossa pyritään löytämään vastauksia ja ratkaisuja siihen, miten kulttuurikasvatussuunnitelmaa ylläpidetään ja kehitetään. Mukana on pitkän linjan suunnitelmia ja tekijöitä, joiden avulla webinaarissa päästään oppimaan kulttuurikasvatussuunnitelmista jatkuvana toimintamallina.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 8.2. klo 14.00. 

Ohjelma

Kaikki turkulaisoppilaat kulkevat Elämyspolkua

Leena Kulmala, Elämyspolku-koordinaattori
Turku

“Suomen vanhin Kulttuuripolku täyttää tänä vuonna 18 vuotta. Matkan varrella, opetussuunnitelman päivityksen myötä,Turun Kulttuuripolku on laajentunut Elämyspoluksi. Elämyspolku-koordinaattori Leena Kulmala kertoo Elämyspolun historiasta ja nykytilasta.”

Kulttuurimatkailua Seinäjoen perusopetuksessa – Teemalukuvuosista kulttuurikasvatussuunnitelmaan

Aila Taivalmäki, kulttuuripalvelupäällikkö
Seinäjoen kaupunki, kulttuuripalvelut

“Neljälle luokka-asteelle vuonna 2008 aloitetut teemalukuvuodet antoivat Seinäjoella hyvän pohjan koko perusopetusta käsittävälle kulttuurikasvatussuunnitelmalle, joka otettiin käyttöön  vuonna 2016.  Suunnitelmasta on kehittynyt eri toimijoiden välisellä hyvällä yhteistyöllä toimiva käytännön työkalu, joka rytmittää koulujen ja kulttuurin välistä yhteistyötä. Merkittävää on myös se, että toiminnan kehittämiseen ja koordinointiin on ollut käytettävissä koko ajan lähes 100 prosentin henkilöstöresurssi ja riittävästi määräaha sisältöjen toteuttamiseen. Perusopetuksen lisäksi suunnitelmaan sisältyy varhaiskasvatuksessa toteutettava Taituri taidetoimintamalli.”

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Tapahtuma on suunnattu kaikille kulttuurikasvatussuunnitelmista kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Teamssissa, ja tallenne julkaistaan lastenkulttuurin YouTube-sivulla parin päivän sisällä tapahtumasta. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta, ja kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin tapahtumaa edeltävänä päivänä. 

Tallenna päivämäärä kalenteriisi ja nähdään webinaarissa!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.