fbpx Hyppää sisältöön

Vappunen! -festivaali

Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo

Lastenkulttuurikeskus Auroran Vappunen!-festivaali

Lastenkulttuurikeskus Auroran Vappunen!-festivaali ilahduttaa Espoon Järvenperässä ti 30.4. klo 17-20. Luvassa menevää musiikkia ja runsaasti eri ikäisille soveltuvaa taidetekemistä.

Pihamaan ympyrälavalla vapputunnelmaa nostattavat lastenmusiikkiyhtyeet Henna ja Supersankarit sekä Megasakki. Työpajoissa seikkaillaan ilon ja leikin maailmassa.

PIHAMAAN YMPYRÄLAVALLA:

Klo 17:30 | Henna ja Supersankarit
Lastenmusiikkiyhtye Henna ja Supersankarit ihastuttaa rytmimusiikkipoljentoisella musiikillaan, joka innostaa kaikenikäiset kuulijat niin lauluun, leikkiin, tanssiin kuin nauruunkin!

Klo 19:00 | Megasakki
Emma-palkittu lastenmusiikkiyhtye, Megasakki, saa taatusti jokaisen tanssijalan vipattamaan! Leikkisä ja viihdyttävä musiikki ammentaa iloa yleisölleen rytmimusiikista ja hauskoista sanoituksista. Konsertista ei puutu taikaa eikä säihkettä.

TYÖPAJAT:

Koko tapahtuman ajan jatkuvissa non-stop-työpajoissa festivaalivieraat pääsevät seikkailemaan ilon ja leikin maailmoissa.

Klo 17-20 | Hyvän tuulen tötterö! -työpaja | Pihamaa
Huiskista huis ja töttöröö! Anna vapputuulen tarttua askartelumieleen ja tee oma Hyvän tuulen tötterö. Liimaa tötteröön parhaat värit, hienoimmat huiskeet ja höpsöjä hörhötyksiä. Huiskuta hienosti hulinoihin! Työpajan suunnittelu ja ohjaus: Ulla-Maija Vanhala/Runoropinoita

Klo 17-20 | Rohkeus-robotit -työpaja | Meijeri
Rohkeus-robotit on ohjelmoitu kannustamaan ja rohkaisemaan jokaista luottamaan itseensä ja olemaan ylpeästi omanlainen seikkailija. Robotit rakentuvat jokaisen käsissä omiksi uniikeiksi yksilöiksi. Kotia vietynä robotit muistuttavat sinua itseäsi samanlaisesta ainutlaatuisuudesta! Työpajan suunnittelu ja toteutus: TaidePiiLO ry

Klo 17-20 | Sinä, Minä & Me –työpaja | Pihamaa & Kivijalkagalleria
Tässä työpajassa taiteillaan värikkäitä omakuvia! Omakuvasi voi olla peilikuvasi, mielikuvituksellinen piirros tai vaikkapa fantasiaomakuva. Se voi myös heijastaa voimaeläimesi kasvoja. Valmiin teoksen voit halutessasi liittää osaksi Auroran Kivijalkagalleriaan koostettavaa yhteisnäyttelyä. Työpajan suunnittelu ja ohjaus: Espoon kuvataidekoulu

MUUTA:

Klo 17-20 | Sanna Pelliccioni: Onni on olla! -näyttely ja leikkitila | Taidetalo
Sanna Pelliccionin Onni-poika-kirjasarjaan perustuva Onni on olla! -näyttely ja leikkitila avautuu! Kirjoista tuttu maailma levittäytyy näyttelytilaan kuin kolmiulotteisena kuvituksena ja kutsuu kaikki mukaan leikkimään.

KAHVILA:

Vappunen! -festivaalin eväät myy leikkipuistokahvila Play Café. Play Cafén valikoimasta löydät niin terveelliset kuin vähän herkummat leikkihetkien eväät kaikenikäisille arjen sankareille.

Liput 13€ hlö + 1,50 toimitusmaksu, alle 2 v maksutta.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.