fbpx Hyppää sisältöön

Vielä ehdit hakea Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutukseen!

Porilaistenkatu, 28130 Pori

Kiitoksia kerännyt lastenkulttuurikeskus Kruunupään Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutus järjestetään Porissa elokuun aikana, ja mukaan valitaan 25 osallistujaa erilaisilta toimintakentiltä. Koulutus antaa ideoita, välineitä ja inspiraatiota eri-ikäisten taidetyöskentelyn ohjaamiseen sekä luonnonväripaletin mahdollisuuksiin raikkaalla ja ammattitaitoisella otteella.

Hakemus ohjaajakoulutukseen lähetetään 14. huhtikuuta mennessä verkossa täytettävällä lomakkeella.

Mitä on Vauvojen värikylpy®?

”Elämys, wow-tunteita herättävä, koko perheen yhteinen hetki.” (Palaute perheeltä)

Värikylpy on lastenkulttuurikeskus Kruunupään kuvataiteilijoiden kehittämä elämyksellinen menetelmä, joka soveltuu luovuutensa vuoksi moneen toimintaan sekä kaikenlaisille ryhmille laajalla ikäskaalalla. Koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti metodiin ja sen mahdollisuuksiin, väriin ja materiaalien monimuotoisuuteen, visuaaliseen ilmaisuun, vauvan näön ja havainnoinnin kehitykseen, ohjaamiseen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen. Parhaimmillaan menetelmä sopii kuvataiteilijan työvälineeksi, mutta se taipuu myös lapsi- ja perhetyöntekijöiden käyttöön.

”Koulutus menetelmään oli napakymppi.” (Palaute ohjaajakoulutettavalta)

Värit, taide, materiaalien moniaistisuus ja läsnä oleva vuorovaikutuksellinen työskentely ovat monelle Värikylpy-toiminnan parasta antia. Koulutus antaa intoa ja tietoa moniaistisesta taiteen työskentelymenetelmästä, myrkyttömistä väreistä, visuaalisesta ilmaisusta ja muun muassa varhaisesta vuorovaikutuksesta. Koulutuksessa nousevat esiin taiteilijoiden ajattelu, luovat lähestymistavat sekä kiinnostavat näkökulmat taidetyöskentelyyn.

Mukaan koulutukseen?

Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutukseen haetaan verkossa täytettävällä hakulomakkeella 14. huhtikuuta mennessä. Koulutus järjestetään 14.–16. elokuuta etätoteutuksena ja 28.–30. elokuuta lähiopetuksena Porissa lastenkulttuurikeskus Kruunupäässä (Porilaistenkatu). Koulutuksen hinta on 620 €. Lisätietoja ja hakulomake löytyvät lastenkulttuurikeskus Kruunupään verkkosivuilta.

Lisätietoja antaa:
Sanna Pajunen-Kyynäräinen, varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja, puh. 044 701 9767, sanna.pajunen-kyynarainen@pori.fi

Järjestäjä/tapahtumapaikka: Lastenkulttuurikeskus Kruunupää, Porilaistenkatu 28130, Pori

Lue koulutuksesta lisää lastenkulttuurikeskus Kruunupään sivuilta!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.