fbpx Hyppää sisältöön

Visuaalisten taiteiden koulujen rehtoripäivät 16.-17.9.2021 Kallio-Kuninkalassa

Ristinummentie 6, 04400 Järvenpää

On aika kokoontua yhteen Rehtoripäiville! Ajankohtaisten muutosten aiheuttamat tuulet puhaltavat kentällämme. Visuaalisten taiteiden taiteen perusopetus ja taidekasvatus ovat selviytyneet koronavuodesta, mutta mitä kaikkea se on muuttanut? Rehtoripäivien aiheina käsittelemme ajankohtaisia tärkeitä asioita, koronavuoden jälkipyykkiä, hyvinvoinnin merkitystä sekä kenttään vaikuttavia uusia ilmiöitä. Rehtoripäivät tarjoavat foorumin pysähtyä pohtimaan ja jakamaan kokemustamme kollegiaalisesti.

Eri alojen asiantuntijat johdattelevat meitä tarkastelemaan taiteellista ajattelua, johtamista sekä niiden yhteiskunnallisia ulottuvuuksia. Pohdimme myös työpajassa taiteen perusopetusta koronan jälkipyykin näkökulmasta ja harrastamisen kentällä. Lisäksi kuulemme taiteen perusopetuksen ja harrastamisen ajankohtaiset kuulumiset Opetushallituksesta.

Koko Rehtoripäivien ohjelma tapahtuu Kallio-Kuninkalassa tarjoten viihtyisän ympäristön koulutukseen, yhteiseen kokemusten vaihtoon ja vapaaseen keskusteluun. Kahden päivän koulutuspakettiin sisältyy kaikki ateriat, majoitus joko 1 hengen tai 2 hengen huoneessa, sauna ja kauneudenhoidon hemmottelupalveluita.

Rehtoripäivät ovat tarkoitettu arkkitehtuurin, kuvataiteen, käsityön ja mediataiteiden taiteen perusopetusta antavien oppilaitosten rehtoreille sekä hallinnosta vastaaville opettajille kuten johtaville ja suunnittelijaopettajille.

Tervetuloa mukaan Tuusulanjärven kulttuurimiljöön kauniiseen Kallio-Kuninkalaan!

Ohjelma, osallistumismaksut, peruutusehdot sekä ilmoittautuminen 16.5. mennessä seminaarin verkkosivulta.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.