fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuuri Kuntamarkkinoilla 14.-15.9.

Kuntamarkkinat 14.-15.9.2022 – Hyvän elämän kunnat

Kuntamarkkinat kokoaa 14.-15.9.2022 Helsingin Kuntatalolle kuntien hyvän arjen mahdollistajia – päätöksentekijöitä, asiantuntijoita ja palveluiden toteuttajia – yhteiseen foorumiin muun julkisen hallinnon, järjestöjen ja erilaisia palveluita tuottavien kumppaneiden kanssa vaihtamaan ajatuksia ja hakemaan ajankohtaista tietoa kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Tämän vuoden Kuntamarkkinoiden teemana on Hyvän elämän kunnat – kestävää tulevaisuutta rakentamassa: ”Kunta on kuntalaisen koti. Kunta luo hyvän arjen, jossa kuntalaiset otetaan huomioon niin fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä. Kunta rakentaa tulevaisuutensa pitkäjänteisesti, moninäkökulmaisesti ja muiden kanssa yhteistyössä.”

Lastenkulttuuri, kulttuurikasvatussuunnitelmat, Taidetestaajat sekä Harrastamisen Suomen malli esillä Kuntamarkkinoilla

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Taidetestaajat sekä Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste ovat mukana tapahtumassa yhteisellä näyttelypisteellä sekä ajankohtaisella tietoiskullaan.

Tervetuloa osastollemme 0D6 K-kerroksen näyttelyalueelle.

Kolme käytännön keinoa lasten ja nuorten kulttuuristen oikeuksien edistämiseen -tietoisku 14.9 ja 15.9.

Tule kuulemaan 20 minuuttia kestävä tietoiskumme “Kulttuurikasvatussuunnitelmat, Taidetestaajat ja Harrastamisen Suomen malli – kolme käytännön keinoa lasten ja nuorten kulttuuristen oikeuksien edistämiseen” paikan päälle Kuntatalolle keskiviikkona 14.9. kello 14.30-14.50 kokoustilassa A3.3 tai tule livelähetykseen mukaan torstaina 15.9. kello 13.30-13.50 verkon kautta. Tietoiskun puhujana toimii Taidetestaajat-toiminnan päällikkö Joonas Keskinen.

PS. Näyttelypisteellämme voit kokeilla onneasi ja taitojasi pyöräyttämällä Lastenkulttuurin Onnenpyörää!

Nähdään ja kuullaan Kuntamarkkinoilla!

”Taidetoiminnassa opitut tiedot, taidot ja luovat kyvyt ovat avaimia monenlaisten, myös kestävään tulevaisuuteen liittyvien haasteiden ratkaisemiseen niin tänään kuin tulevaisuudessa.”

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.