fbpx Hyppää sisältöön

Menneet foorumit

Lastenkulttuurifoorumi 2022

Tapahtuma järjestettiin Järvenpää-talossa Järvenpäässä. Vuoden 2022 teemana oli ”Mukana- osallisuus lastenkulttuurissa”. Järjestämisestä vastasivat Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Taidetestaajat.

Yllä olevasta linkistä voit tutustua vuoden 2022 foorumin ohjelmaan.

Lastenkulttuurifoorumi 2021

Lastenkulttuurifoorumin järjestämisestä vuonna 2021 vastasivat Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Lastenkulttuurikeskus Efekti Lahdesta. Lahti oli Euroopan ympäristöpääkaupunki (European Green Capital Award, EGCA) v. 2021 ensimmäisenä kaupunkina Suomessa.

Lastenkulttuurifoorumin teemana oli ympäristöystävällinen lastenkulttuuri ja taidekasvatus. Keskustelun aiheina ovat mm. lasten ja nuorten ympäristö- ja ilmastoahdistuksen käsitteleminen taiteen keinoin ja lastenkulttuurin kestävä kehitys.

Lastenkulttuurifoorumi 2021

Lastenkulttuurifoorumin järjestämisestä vastasit vuonna 2021 Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Lapin lastenkulttuurikeskus, Taiteen edistämiskeskus ja Taidekasvatuksen observatorio. Teema oli rajapinnoilla.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.