fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurin Kevätpäivät

Kiitos kaikille Kevätpäiville osallistuneille!
Nähdään keväällä 2023 uudestaan.

Tavoitteena laadukas harrastustoiminta ja kulttuurikasvatus

Lastenkulttuurin Kevätpäivät Seinäjoella 19.-21.4.2022

Seinäjoen kaupunki, Lastenkulttuurikeskus Louhimo, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto sekä Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen henkilöstö kiittävät kaikkia Kevätpäiville osallistuneita. Meitä oli Seinäjoella 19.-21.4. välisenä aikana lähes 200 lasten ja nuorten harrastamisen ja kulttuuritoiminnan parissa työskentelevää ammattilaista sekä lastenkulttuurin verkoston jäsentä.

Kevätpäivien aikana verkostoiduttiin yli sektorirajojen, luotiin uusia kontakteja ja kehitettiin yhteistyöllä toimintaa, jotta yhä useampi lapsi ja nuori saataisiin kannustettua mukaan harrastamisen pariin.

Päivien teemana oli laatu, johon sukellettiin kiinnostavien avausten, osallistavan keskustelun sekä yhdessä työskentelyn kautta. Tarjolla oli upeita verkostoitumismahdollisuuksia, esityksiä ja elämyksiä, lasten ääntä unohtamatta!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.