fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurin Kevätpäivät

Yhdessä – vuorovaikutus ja verkostoituminen 11.-12.5.2023

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ry:n Kevätpäivät järjestetään tänä vuonna to-pe 11.–12.5. Kemijärven kulttuurikeskuksessa (Hietaniemenkatu 5) teemalla “Yhdessä – vuorovaikutus ja verkostoituminen”. Valitulla teemalla on vastattu kentältä tulleeseen toiveeseen. Luvassa on inspiroivaa pienryhmä- ja teemaryhmätyöskentelyä, yllättäviä esityksiä sekä aikaa keskusteluille ja tapaamisille. Virkistävät teemakävelyt luovat tilaa uusille ajatuksille.

Tervetuloa Kevätpäiville keskustelemaan ja verkostoitumaan! Vuonna 2023 järjestäjinä toimivat Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Kiertävä lastenkulttuurikeskus Kattila ja Kemijärven kaupunki.

Osallistuminen

Ilmoittautuminen on sulkeutunut. Osallistumismaksu on liiton jäsenille 40 €.

Hinta sisältää pääsyn Kevätpäivien ohjelmasisältöihin, aamiaisen ja illan naposteltavat torstaina sekä kahvittelun molempina päivinä. Hintaan ei kuulu muita ruokailuja eikä matkoja tai majoitusta. Ruokailut varataan ilmoittautumisen yhteydessä ja laskutetaan osallistumismaksujen yhteydessä.

Saapuminen ja majoitus

Kemijärveltä on Kevätpäiviä varten varattuna majoitukset Mestarin Kievarista 40 henkilölle ja Lohelan mökkimajoituksesta noin 35 henkilölle (4 mökkiä, max 8 hlöä per mökki). Varaukset tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhteiseen majoituspaikkaan haluavien toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioiden. Mainitse varatessasi Kevätpäivät.

Huomioi, että Kemijärvelle tulee vain yksi juna päivässä (klo 8.50) ja ensimmäinen bussi Rovaniemeltä on perillä klo 12.50. Paikat yöjunaan tulee varata hyvissä ajoin! Matkat ja majoitukset varataan omakustanteisesti. Reittiehdotuksia eri puolelta Suomea löydät ilmoittautumiskaavakkeesta.

Peruutus

Mikäli haluat peruuttaa osallistumisesi, ilmoita siitä sähköpostitse ilmoittautumisista vastaavalle tiedottajalle osoitteeseen paula@kulttuurikattila.fi. Tapahtuma laskutetaan etukäteen, ja mikäli peruutus tapahtuu ma 3.4.2023 mennessä, peruutettua osallistumista ei laskuteta.

Ti 4.4.2023 jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 100% osallistumismaksun hinnasta. Sairastapauksen vuoksi tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja

Jos tarvitset apua matkustamisen suunnittelussa tai sinulla on muuta kysyttävää Kevätpäivistä 2023, ota yhteyttä tuottaja Mirka Alhoseen (mirka@kulttuurikattila.fi, 044 493 9585).

Nähdään Kemijärvellä!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.