fbpx Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurin Kevätpäivät 2022

Kiitos kaikille Kevätpäiville osallistuneille!

Tavoitteena laadukas harrastustoiminta ja kulttuurikasvatus

Lastenkulttuurin Kevätpäivät Seinäjoella 19.-21.4.2022

Mitä on laatu lasten ja nuorten harrastustoiminnassa, lastenkulttuurin toiminnassa ja kulttuurikasvatustyössä? Millaisia kulttuurikasvatuksen taitoja tarvitaan tulevaisuudessa? Miten lapsilähtöisyys liittyy laatuun? Mikä motivoi ja mahdollistaa harrastamiseen?

Ilmoittautuminen on päättynyt 20.3. Nähdään Seinäjoella!

Seinäjoen kaupunki, Lastenkulttuurikeskus Louhimo, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto sekä Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen henkilöstö toivottavat kaikki lasten ja nuorten harrastamisen ja kulttuuritoiminnan parissa työskentelevät sekä lastenkulttuurin verkoston jäsenet tervetulleiksi kohtaamaan mielenkiintoisten puheenvuorojen, työpajakierrosten ja esitysten ääreen. Päivien teemana on laatu, johon sukelletaan kiinnostavien avausten, osallistavan keskustelun sekä yhdessä työskentelyn kautta. Tarjolla on upeita verkostoitumismahdollisuuksia, esityksiä ja elämyksiä, lasten ääntä unohtamatta!


Laadukasta ohjelmaa kolmena päivänä

19.4. 

Kick off -ilta käynnistää Kevätpäivät tarjoten iltaohjelmaa kaikille jo tiistaina 19.4. Seinäjoelle saapuville. Lisäksi Harrastamisen Suomen mallin kuntakoordinaattorit ja muut mallin toimintaa kunnissa organisoivat henkilöt kokoontuvat verkostotapaamiseen klo 17.00 alkaen ennen yhteistä iltaohjelmaa. 

20.4.

Kaikille avoimena seminaari- ja työpajapäivänä keskiviikkona 20.4. laatua tarkastellaan lasten ja nuorten harrastamisen, lastenkulttuurin sekä kulttuurikasvatussuunnitelmatyön näkökulmista. Harrastamisen Suomen mallin työpajoissa pureudutaan harrastamisen laadun elementteihin, kuten suunnitelmallisuuteen, yhteistyöhön, saavutettavuuteen, hyvään hallintoon ja lapsilähtöisyyteen. Kulttuurikasvatussuunnitelmien osalta paneudutaan muun muassa tulevaisuuden taitoihin, lasten osallisuuden edistämiseen ja kulttuuriperintöön.

21.4.

Lastenkulttuuriverkostolle suunnatussa jäsenpäivässä torstaina 21.4. Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenkeskukset kutsutaan syventymään laatuun harrastamisen, kulttuurikasvatuksen sekä lastenkulttuurifestivaalien ja yleisötyön kautta. Torstaina pidetään myös Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton vuosikokous.


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.3.2022. Kevätpäiville on rajallinen määrä paikkoja, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

1-3 päivän osallistuminen:
60 € + alv (Kaikki muut kuin Suomen lastenkulttuurikeskusten jäsenet)
40 € + alv (Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet)

Harrastamisen Suomen mallin kuntakoordinaattoreiden tapaaminen on maksuton

Hintoihin sisältyy iltapäiväkahvi 20.4. ja 21.4. Lounas on tarjolla omakustannehintaan.


Missä Kevätpäivät järjestetään?

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta, Nyykoolinkatu 25

Tiistain 19.4. sekä torstain 20.4. tapahtumat toteutetaan Kalevan Navetassa, joka sijaitsee kilometrin päässä Seinäjoen matkakeskukselta (VR, linja-autoliikenne).

Katso tarkemmat tiedot ja saapumisohjeet.

Rytmikorjaamo, Vaasantie 11

Keskiviikon 20.4. ohjelma toteutetaan Rytmikorjaamolla, joka sijaitsee 1,7 km päässä Seinäjoen matkakeskukselta (VR, linja-autoliikenne).

Katso tarkemmat tiedot ja saapumisohjeet.


Yöpyminen Seinäjoella

Tapahtumaan osallistuville on varattu kiintiö Scandic Seinäjoki -hotellista.
Ajankohta: 19.-21.4.2022

Huonehinnat:

  • 102 € / yhden hengen standard -huone / vrk
  • 122 € / kahden hengen standard -huone / vrk

Avoin huonekiintiö:
Huoneet ovat varattavissa varaustilanteen mukaan varauskoodilla BSUO190422. Kiintiöstä varatun yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta tulopäivään klo 18.00 asti. Huoneet ovat varattavissa 5.4.2022 mennessä (jokainen varaa ja maksaa oman majoituksensa).

Huoneen varaaminen:
Osallistujat varaavat huoneensa suoraan hotellilta puhelimitse tai sähköpostilla annettua varaustunnusta käyttämällä.
Verkossa tehtävä varaus: https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BSUO190422
Sähköpostilla tehtävä varaus: seinajoki@scandichotels.com
Puhelimitse tehtävä varaus:  +358 6 2413 0019

Seinäjoen Scandic, Kauppakatu 10,  sijaitsee 350 metrin päässä Seinäjoen matkakeskuksesta (VR, linja-autoliikenne).
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/seinajoki/scandic-seinajoki

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.