fbpx Hyppää sisältöön

Maailman lasten taidetta lainaksi

Kiinnostaako kansainvälisyys lasten ja nuorten taiteessa? Lainaamme kansainvälistä lasten ja nuorten taidetta monenlaisiin tiloihin ja tilaisuuksiin. Teokset ovat Lasten ja nuorten taidekeskuksen kansainvälisestä lasten ja nuorten taiteen arkistosta vuosilta 1971-2017. Teemallisia näyttelyitä on saatavissa eri kokoisina XS, S, M, L.

Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö tarjoaa valmiita näyttelykokonaisuuksia erilaisille organisaatiolle, monenlaisiin tiloihin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kokoamme näyttelyitä myös tilaajan toiveiden mukaan. Kansainväliset lasten taiteen näyttelyt tuovat esille lastenkulttuuria eri aikakausilta ja rikastuttavat monikulttuurisuutta eri yhteyksissä. Näyttelyt edistävät kulttuurista hyvinvointia taiteen keinoin sekä lasten että aikuisten parissa.

Kohderyhmä: Kaikenikäiset

Näyttelyn kokoluokka ensisijaisesti: M (Teemallisia näyttelyitä on saatavissa eri kokoisina XS, S, M, L)

Näyttelyn tuottaja: Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö / Kulttuuritalo Villa Arttu

Kuvien tiedot: Logo: Lara Rasmus, Artikkelikuvan kuvaaja: Anu Haikonen

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.