fbpx Hyppää sisältöön

Koulujen elokuvaviikko

Hankkeen aikana rakennetaan ja pilotoidaan elokuvaviikon malli, joka pyritään valtakunnallistamaan kaikkiin Suomen ala- ja yläkouluihin. Elokuvaviikon vastuuorganisaatio on Valveen elokuvakoulu (Oulun kaupunki) ja yhteistyökumppaneina ovat Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX, Vantaan kaupunki, Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI), Koulukino ry ja Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto.

Koulujen elokuvaviikko on valtakunnallinen kaikille perusasteen luokille suunnattu maksuton elokuvakasvatuksen teemaviikko, jonka aikana elokuvaan tutustutaan monipuolisesti perusasteen opetussuunnitelman mukaisesti. Sisältöjä on tarjolla myös esi- ja alkuopetukseen. Viikko toteutetaan vuosittain syys-lokakuussa viikolla 40, mutta elokuvaviikon pedagogisen oppimisympäristön sisältö on käytettävissä myös ympäri vuoden.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.