fbpx Hyppää sisältöön

Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste

Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste kuntien ja harrastusten järjestäjien tukena (2021-)

Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Harrastustarjonta valitaan lasten ja nuorten toiveiden mukaan. Toimintamalli suunnitellaan, rakennetaan ja kokeillaan yhdessä harrastuksia tuottavien tahojen kanssa.

Lukuvuonna 2023–2024 toimintaa järjestetään 262 kunnan alueella perusopetuksen oppilaille. Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto koordinoi Harrastamisen Suomen mallin yhteyspistettä, joka toimii Opetushallituksessa. Yhteyspiste tukee ja palvelee kuntatoimijoita ja harrastuksen järjestäjiä Harrastamisen Suomen mallin toteuttamisessa. Lisätiedot Harrastamisen Suomen mallin verkkosivulla: https://harrastamisensuomenmalli.fi/

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.